Jemný makový protein 200 g

Vyprodáno

Jemný protein z bílého máku se vyznačuje intenzivní makovou až lískooříškovou chutí. Pro jeho výrobu používáme výhradně výlisky z bílého máku pěstovaného na Vysočině, odrůdu Orel. Protein je tepelně stabilizován.

Použití: Makový protein je možné přimíchat do sladkého i slaného těsta, náplně do koláčů a buchet, přidat jej můžete do mléka, smoothie, ranních kaší, jogurtů, pomazánek.

Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 20 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota: 1397 kJ (332kcal), Tuky: 10,4 g, Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g, Sacharidy: 10,1 g, Z toho cukry: 8,2 g, Bílkoviny: 45,4 g, Vláknina 3,3 %, Sůl: 0 g

89,00 Kč