Naše reference
Restaurace Štangl
Pekárna s kuchyní Eska
Pernerova 49, 186 00 Karlín, člen skupiny Ambiente
Obhájce a držitel ocenění Bib Gourmand, který označuje dobrou kvalitu za přijatelnou cenu, inspektoři Michelinu jej přisoudili v roce 2019 čtyřem pražským restauracím, právě Eska je jednou z nich. K zakoupení naše oleje, mák a Český kmín. S našimi oleji se zde vaří.
A maso
Zahradní 360 252 61 Jeneč u Prahy, člen skupiny Ambiente
Řeznictví kde se zpracovává převážně český strakatý skot zkráceně "čestr", šťavnaté maso přeštického vepře a vyrábí vlastní uzeniny, zde používají náš kmín.
Řeznictví Naše maso
Dlouhá 727/39, 110 00 Staré Město, člen skupiny Ambiente
Vyhlášené pražské řeznictví a uzenářství s dlouholetou rodinnou tradicí v čele s řezníkem Františkem Kšánou Vám může nabídnout vyzrálé hovězí plemene Český strakatý skot zkráceně "čestr", šťavnaté maso přeštického vepře a vlastní uzeniny, za jejichž kvalitou si tu stojí. Zde můžete zakoupit některé naše oleje a Český kmín.
Restaurace The Artisan / Marriott hotel
V Celnici 1028/10, 110 00 Nové Město
Nová restaurace v centru Prahy zaměřená na moderní českou kuchyni nabízející poctivé a kvalitní jídlo. Stálou nabídku i týdenní menu připravuje šéfkuchař David Rejhon se svým týmem z kvalitních surovin pocházejících téměř výhradně ne více než 200 km od Prahy, případně vypěstovaných přímo u nás v unikátním kultivátoru na výhonky a bylinky. Volba lokálních farmářů a dodavatelů surovin odráží zejména sezónnost a kvalitu.
Kantýna - Řeznictví a restaurace
Politických vězňů 1511/5 110 00 Praha 1, člen skupiny Ambiente
Podnik zaměřený na české hovězí a vepřové maso. Dodavatelem českého masa je Amaso, firma patřící pod hvězdu Ambiente. Zde si můžete zakoupit některé naše oleje a kmín.
Restaurace Miura / hotel Miura
Čeladná 887, 739 12 Čeladná
Michal Göth patří již několik let mezi špičku české gastronomie. Dlouhou dobu ovládal brněnskou gastronomickou scénu, kde působil ve vyhlášené restauraci U Kastelána. Do Miura hotelu přichází se záměrem ukázat regionální beskydskou kuchyni v moderním podání. Při sestavování menu si Michal zakládá na použití prvotřídních surovin od místních beskydských farmářů. V restauraci Miura se s našimi oleji vaří.
Angusfarm Soběsuky
Soběsuky 9, 335 01 Nepomuk
Skvělá a výjimečná restaurace s hotelem, kde v maximální možné míře vychází z lokálních sezonních surovin. Hovězí skot se pase na loukách v okolí a vězte, že zvířata tu šéfkuchař, který vaří podle zemědělského roku, zpracovává od čumáku po ocas. Zeleninu sem dodávají místní pěstitelé a sýry sýraři, kteří bydlí přes kopec. A pan řezník je i včelař, takže o med je taktéž postaráno. Zde se vaří s našimi oleji a kmínem.
Da Pietro Grill
Smetanovy sady 331/4, 301 00 Plzeň 3
Srdcem podniku je španělský gril na dřevěné uhlí, který najde své využití nejen při přípravě masa, ale i při úpravě dalších surovin. Díky upořádání chef´s table můžete celý proces sledovat a být v přímém kontaktu s kuchaři či barmanem. S našimi oleji se zde vaří.
Pizzeria Da Pietro Praha
Bělehradská 573/61, 120 00 Vinohrady
Alma Prague
V Jirchářích 8, Praha 1Alma je nový život uprostřed starého města. Avantgardní duše, která po dekádách chátrání ožívá na místě populárního prvorepublikového kina Alma, kam se ještě v šedesátých letech chodilo na Felliniho nebo trezorové filmy. S našimi oleji se zde vaří.
U kalendů - restaurace, pekárna
Legendární restaurace U Kalendů. Hospoda, taková jakých nejdeš po světě na sta. Ale nikde se těm, které dohromady svedla Vltava, nebude tak líbit. Zde se s našimi oleji vaří, a můžete si zde i některé koupit, včetně našeho voňavého kmínu.
PULT
Špičkové technologie, precizní čepování a moderní prostředí - to je koncept podniku Pult.
Lokál
Lokál Dlouhááá, Dlouhá 33 110 00 Praha
Lokál u Caipla - Kozí 115/3, 602 00 Brno
Lokál pod Divadlem - Bezručova 34, 301 00 Plzeň
Poctivá česká hospoda. Nepasterizovaná plzeň přímo z tanku. Domácí kuchyně, lokální čerstvé suroviny. S našimi oleji se zde vaří.
Cafe Savoy
Vítězná 124/5, Vítězná 5, 150 00 Praha
Elegantní kavárna či restaurace s okázalým dřevěným interiérem připomínajícím První republiku. Vedle široké nabídky zákusků a snídaní zde dostanete i mnoho specialit převážně francouzské kuchyně. Počátky Café Savoy sahají do konce 19. století.
Farma Poříčí
Kvalitní suroviny, poctivá práce a láska k profesi jsou základními stavebními kameny kvalitní gastronomie. Pracují zde především s regionálními surovinami od místních chovatelů a pěstitelů. Velkou chloubou jsou ryby z vlastní produkce, které jsou v nabídce od jara do podzimu.
Etapa - bistro s vlastní pekárnou
Urxova 479/6, 186 00 Karlín Praha
Servírují jednoduché barevné zeleninové brunche plné neokoukaných kombinací, výběrovou kávu, domácí limonády a úsměvy po celý den. Pečou vlastní 100% celozrnný kváskový chleba a sladkosti.
La Degustation Bohême Bourgeoise
Haštalská 18, 110 00 Praha 1 V Ladegu menu představuje sezonní výběr od spřízněných farmářů, sběračů a lovců. Do jejich hledání vkládají hodně energie, vařením chtějí podtrhnout jedinečnost každé suroviny.
Reataurace a hotel Tři Knížata Jihlava
Masarykovo Náměstí 1189, 586 01 Jihlava
Restaurace v centru Jihlavy nabízí moderní pojetí interiéru i gastronomie. Při posezení v restauraci můžete díky otevřené kuchyni sledovat práci kuchařského týmu vedeného majitelem a zároveň šéfkuchařem Pavlem Marešem, který je dlouholetým členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR.
Kávy pitel - kavárna, pražírna
Přítoky 1, 284 01 Miskovice u Kutné Hory
Rodinná "kávová" pražírna se značkou Kávy pitel. A také útulná kavárna U Michaela v renesanční tvrzi v Přítokách u Kutné Hory. Praží vlastní kávu z kvalitních surovin jednodruhových káv z celého světa. V kavárně zakoupíte některé naše oleje a kmín.