Naše reference

Restaurace s pekárnou Eska Praha

Pernerova 49, 186 00 Karlín, člen skupiny Ambiente

Obhájce a držitel ocenění Bib Gourmand, který označuje dobrou kvalitu za přijatelnou cenu, inspektoři Michelinu jej přisoudili v roce 2019 čtyřem pražským restauracím, právě Eska je jednou z nich. Šéfkuchař Martin Štangl připravuje jídla výlučně z českých surovin v moderním a odvážném pojetí. K zakoupení naše oleje, mák a Český kmín. S našimi oleji se zde vaří.

A maso 

Zahradní 360 252 61 Jeneč u Prahy, člen skupiny Ambiente

Řeznictví kde se zpracovává převážně český strakatý skot zkráceně "čestr", šťavnaté maso přeštického vepře a vyrábí vlastní uzeniny, zde používají náš kmín.

Restaurace Čestr

Legerova 57/75, Praha 1 - Vinohrady, člen skupiny Ambiente

Moderní restaurace s českým hovězím masem. Celé partie přeštíka pečou na nízkou teplotu v sauně, kterou přes půl roku vyvíjeli, a zakuřují bylinkami. Maso je pak neobyčejně chutné, šťavnaté a křehké. S našimi oleji se zde vaří.

Řeznictví Naše maso

Dlouhá 727/39, 110 00 Staré Město, člen skupiny Ambiente

Vyhlášené pražské řeznictví a uzenářství s dlouholetou rodinnou tradicí v čele s řezníkem Františkem Kšánou Vám může nabídnout vyzrálé hovězí plemene Český strakatý skot zkráceně "čestr", šťavnaté maso přeštického vepře a vlastní uzeniny, za jejichž kvalitou si tu stojí. Zde můžete zakoupit některé naše oleje a Český kmín.

Restaurace The Artisan / Marriott hotel

V Celnici 1028/10, 110 00 Nové Město 

Nová restaurace v centru Prahy zaměřená na moderní českou kuchyni nabízející poctivé a kvalitní jídlo. Stálou nabídku i týdenní menu připravuje šéfkuchař David Rejhon se svým týmem z kvalitních surovin pocházejících téměř výhradně ne více než 200 km od Prahy, případně vypěstovaných přímo u nás v unikátním kultivátoru na výhonky a bylinky. Volba lokálních farmářů a dodavatelů surovin odráží zejména sezónnost a kvalitu. 

Kantýna - Řeznictví a restaurace

Politických vězňů 1511/5 110 00 Praha 1, člen skupiny Ambiente

Podnik zaměřený na české hovězí a vepřové maso. Dodavatelem českého masa je Amaso, firma patřící pod hvězdu Ambiente. Zde si můžete zakoupit některé naše oleje a kmín.

Restaurace Miura / hotel Miura

Čeladná 887, 739 12 Čeladná 

Michal Göth patří již několik let mezi špičku české gastronomie. Dlouhou dobu ovládal brněnskou gastronomickou scénu, kde působil ve vyhlášené restauraci U Kastelána. Do Miura hotelu přichází se záměrem ukázat regionální beskydskou kuchyni v moderním podání. Při sestavování menu si Michal zakládá na použití prvotřídních surovin od místních beskydských farmářů. V restauraci Miura se s našimi oleji vaří.

Angusfarm Soběsuky

Soběsuky 9, 335 01 Nepomuk 

Skvělá a výjimečná restaurace s hotelem, kde v maximální možné míře vychází z lokálních sezonních surovin. Hovězí skot se pase na loukách v okolí a vězte, že zvířata tu šéfkuchař, který vaří podle zemědělského roku, zpracovává od čumáku po ocas. Zeleninu sem dodávají místní pěstitelé a sýry sýraři, kteří bydlí přes kopec. A pan řezník je i včelař, takže o med je taktéž postaráno. Zde se vaří s našimi oleji a kmínem.

Da Pietro Grill 

Smetanovy sady 331/4, 301 00 Plzeň 3 

Srdcem podniku je španělský gril na dřevěné uhlí, který najde své využití nejen při přípravě masa, ale i při úpravě dalších surovin. Díky upořádání chef´s table můžete celý proces sledovat a být v přímém kontaktu s kuchaři či barmanem. S našimi oleji se zde vaří.

Kalendova Chabrybárna

Pod zámečkem 92, 184 00 Praha-Dolní Chabry

Rodinná rybárna z Dolních Chaber. Založena na tradici, úctě k řemeslu, nejvyšší kvalitě a čerstvosti. Můžete vyzkoušet až 14 druhů ryb. V roce 2016 se rozšířili o Bistro Chabrybárna s grilovanými a uzenými rybami a rybími specialitami. Naše oleje se používají při výrobě rybích specialit.

U kalendů - restaurace, pekárna

Rašínovo nábř. 383/58, 128 00 Nové Město 


Legendární restaurace U Kalendů. Hospoda, taková jakých nejdeš po světě na sta. Ale nikde se těm, které dohromady svedla Vltava, nebude tak líbit. Zde se s našimi oleji vaří, a můžete si zde i některé koupit, včetně našeho voňavého kmínu.

PULT

V Celnici 1034, 110 00 Nové Město


Špičkové technologie, precizní čepování a moderní prostředí - to je koncept podniku Pult.  

Lokál 

Lokál Dlouhááá, Dlouhá 33 110 00 Praha 

Lokál u Caipla - Kozí 115/3, 602 00 Brno 

Lokál pod Divadlem - Bezručova 34, 301 00 Plzeň 

Poctivá česká hospoda. Nepasterizovaná plzeň přímo z tanku. Domácí kuchyně, lokální čerstvé suroviny. S našimi oleji se zde vaří.

Cafe Savoy 

Vítězná 124/5, Vítězná 5, 150 00 Praha 

Elegantní kavárna či restaurace s okázalým dřevěným interiérem připomínajícím První republiku. Vedle široké nabídky zákusků a snídaní zde dostanete i mnoho specialit převážně francouzské kuchyně. Počátky Café Savoy sahají do konce 19. století. 

KRUH 

https://www.kruhdining.cz/

Degustační restaurace v pohybu. Svoje deseti - chodové menu servíruje šéfkuchař Petr Bartoš přímo u vás doma a dbá při tom na detaily servisu i respektu k vašemu soukromému prostoru. Jeho kuchyně se inspiruje kuchyní našich pra pra babiček a rituály spojenými s oslavou celého ročního cyklu. Odráží se v ní nahota přírody a radost z jejího života. 

Etapa - bistro s vlastní pekárnou

Urxova 479/6, 186 00 Karlín Praha

Servírují jednoduché barevné zeleninové brunche plné neokoukaných kombinací, výběrovou kávu, domácí limonády a úsměvy po celý den. Pečou vlastní 100% celozrnný kváskový chleba a sladkosti. 

Prodej ze statku

Dolní Sloupnice 16, 565 53 Sloupnice 

Rodinná farma se nachází jen pár kilometrů od města Litomyšl, v malebné krajině obklopené lesy, poli a hlavně loukami, které jsou zdrojem pastvy pro jejich zvířata. Zabývají se chovem skotu a vzácného japonského plemene Wagyu. V jejich regionální prodejně můžete zakoupit naše oleje a kmín.

Kávy pitel - kavárna, pražírna

Přítoky 1, 284 01 Miskovice u Kutné Hory

Rodinná "kávová" pražírna se značkou Kávy pitel. A také útulná kavárna U Michaela v renesanční tvrzi v Přítokách u Kutné Hory. Praží vlastní kávu z kvalitních surovin jednodruhových káv z celého světa. V kavárně zakoupíte některé naše oleje a kmín.